Oferta
Czym się zajmuję?
Dostarczam rozwiązania skrojone na miarę indywidualnych potrzeb, często niestandardowe i nieszablonowe. Lubię zlecenia, które stawiają przed nami wyzwania. Praca to moja pasja.

Opowiadam historie, prezentuję techniki – zarówno tradycyjne, jak nowoczesne. Szukam odpowiedzi i znajduję je. Każdy pokaz traktuję indywidualnie. Zawsze realizuję je w oparciu o zespół specjalistów, szefów kuchni i logistyków. Do pracy podchodzę poważnie i z dystansem, do wiedzy z humorem, a do publiczności w sposób otwarty. Bo kuchnia to przygoda i podróż, w którą chcemy zabrać każdego z Was.


Od lat współpracuję z najlepszymi fotografami i stylistami, tworząc wyjątkowe zdjęcia. Wymyślamy dania, scenografie, spisujemy receptury i realizujemy sesje zdjęciowe od A do Z.


Jedyne co nas ogranicza to budżet, bo fantazji nam nie brakuje. Adrenalinę i zamiłowanie do nowości mam we krwi.


Pracuję z szefami kuchni, stylistami, producentami, operatorami, reżyserami i całym sztabem ludzi, by osiągnąć efekt produkcji na najwyższym poziomie. Bez kompromisów. Bo jakość ma dla mnie kluczowe znaczenie. Tak w kuchni, jak i na planie.


Współpracujemy również z rolnikami czy producentami żywności po to, by smak poznać u źródeł. Świeże, chrupiące, lekkie, sezonowe. Pięknie podane i zaaranżowane. Degustacje i cateringi zrealizuję w dowolnym miejscu, dokładnie tak jak chcecie.


Szukam inspiracji oraz najlepszych światowych wzorców. Opowiadam historie, aby lepiej docierać do odbiorców, na których nam zależy.

Klienci o nas

Z Food Lab Studio wiąże nas długa i owocna współpraca, profesjonalizm i dbałość o najdrobniejsze szczegóły. Organizowane wydarzenia są przygotowane na najwyższym poziomie, a zdrowe i artystycznie podane poczęstunki są godne szefów najlepszych restauracji. To nasze ulubione miejsce na szkolenia dla pracowników, spotkania firmowe i integracyjne… zawsze z fantastycznym zespołem Food Lab Studio.
Barbara Dalaszyńska | Product Manager Tefal
Food Lab Studio używa naturalnych, lokalnych produktów, dbając o najwyższą jakość. Ta filozofia jest nam bliska, więc współpracujemy właśnie z nimi.
Wojciech Kozłowski | Dyrektor Generalny Swedeponic Polska | Baziółka
Miejsce pełne dobrej energii. Wydarzenia kulinarne i sesje zdjęciowe mają tu zawsze wyjątkowy charakter. Doświadczeni szefowie pracują na najlepszych produktach. Autorskie przepisy stają się inspiracją dla wielu naszych czytelników.
Ewa Wagner | Redaktor naczelna | Magazyn Kuchnia
Przepisy, zdjęcia i nagrania sygnowane znakiem Łapanowski
Grupa Kulinarna, które otrzymujemy do publikacji traktujemy
jak opatrzone certyfikatem jakości. Mamy pewność, że to są
świetne materiały.
Siłą Grzegorza Łapanowskiego jest zachowanie równowagi
pomiędzy kreatywnością i prostotą. Zawsze jest smacznie
i stylowo, a jednocześnie nigdy nudno.
Grzegorz Łapanowski patrzy na jedzenie szerzej niż tylko
przez pryzmat produktu. Rozumie znaczenie systemu rolnego,
konieczność wspólnego działania i edukacji.
To niebywała cecha, którą widać we wszystkich jego projektach.
Jesteś zainteresowany?
Napisz/zadzwoń!