Przepis to tylko instrukcja.
Najważniejsze, aby gotować z miłością.
Kucharz, przedsiębiorca, dziennikarz kulinarny, założyciel i prezes Fundacji Szkoła na Widelcu, właściciel Food Lab Studio,
inicjator Gastro Garden i organizator Warszawskiego FesNwalu Kulinarnego. Autor licznych książek kulinarnych, a także wielu
programów telewizyjnych i radiowych. Juror oraz prowadzący polskiej edycji Top Chef.
inicjator Gastro Garden i organizator Warszawskiego FesNwalu Kulinarnego. Autor licznych książek kulinarnych, a także wielu
programów telewizyjnych i radiowych. Juror oraz prowadzący polskiej edycji Top Chef.
Praca
Na co dzień zajmuję się promocją dobrej żywności oraz idei zdrowego, dobrego, naturalnego, świeżego i sezonowego żywienia.
Sukces
Moją największą dumą i osiągnięciem jest zespół, z którym pracuję. Profesjonaliści i pasjonaci. Ludzie, dla których dobro ma znaczenie.
Hobby
W wolnych chwilach jeżdżę na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuję i uprawiam rośliny – sukulenty, palmy i tillandsie.
Podróże
Obieżyświat, gurmandzista, ogrodnik amator. Świat przemierzam w poszukiwaniu pasjonatów i ideowców, najlepszych produktów i producentów, miejsc autentycznych i naturalnych.