O mnie

Przepis to tylko instrukcja.
Najważniejsze, aby gotować z miłością.

Kucharz, przedsiębiorca, dziennikarz kulinarny, założyciel i prezes Fundacji Szkoła na Widelcu, właściciel Food Lab Studio,
inicjator Gastro Garden i organizator Warszawskiego FesNwalu Kulinarnego. Autor licznych książek kulinarnych, a także wielu
programów telewizyjnych i radiowych. Juror oraz prowadzący polskiej edycji Top Chef.
Praca

Na co dzień zajmuję się promocją dobrej żywności oraz idei zdrowego, dobrego, naturalnego, świeżego i sezonowego żywienia.

Sukces

Moją największą dumą i osiągnięciem jest zespół, z którym pracuję. Profesjonaliści i pasjonaci. Ludzie, dla których dobro ma znaczenie.

Hobby

W wolnych chwilach jeżdżę na deskorolce i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuję i uprawiam rośliny – sukulenty, palmy i tillandsie.

Podróże

Obieżyświat, gurmandzista, ogrodnik amator. Świat przemierzam w poszukiwaniu pasjonatów i ideowców, najlepszych produktów i producentów, miejsc autentycznych i naturalnych.

Naszym motorem i motywem przewodnim jest robienie rzeczy dobrych. To nasz cel i misja. Chcemy tworzyć je razem z Tobą!

Kontakt

W sprawie współpracy

Mira Klepacka
mira@grzegorzlapanowski.pl
tel.: +48 695 873 928

Food Lab Studio

Zapraszamy:
ul. Racjonalizacji 5/102
02-673 Warszawa

Bądź na bieżąco

Facebook Instagram Youtube
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Używamy ich w celach statystycznych. Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.
Zamknij