O mnie

Filozofia

Przepis to tylko instrukcja. Najważniejsze, aby gotować z miłością.
Grzegorz Łapanowski - kim jestem?

Kucharz, przedsiębiorca, dziennikarz
kulinarny, założyciel i prezes Fundacji Szkoła
na Widelcu, właściciel Food Lab Studio, inicjator
Gastro Gadren i organizator Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego.

Media i książki

Autor licznych książek kulinarnych, a także wielu programów telewizyjnych i radiowych.
Pracował m.in. dla Polsatu, TVP, TVN i Kuchni Plus. Juror oraz prowadzący polskiej edycji
Top Chefa.

Praca

Na co dzień zajmuje się promocją dobrej żywności
oraz idei zdrowego, dobrego, naturalnego,
świeżego i sezonowego żywienia.

Sukces

Jego największą dumą i osiągnięciem jest zespół,
z którym pracuje. Profesjonaliści i pasjonaci.
To ludzie, dla których dobro ma znaczenie.

Hobby

W wolnych chwilach jeździ na deskorolce
i na rowerze. Namiętnie kolekcjonuje, a także
uprawia rośliny – sukulenty, palmy
i tillandsie.

Podróże

Obieżyświat, gurmandzista, ogrodnik amator.
Świat przemierza w poszukiwaniu pasjonatów
i ideowców, najlepszych produktów i producentów,
miejsc autentycznych i naturalnych.

Jesteśmy kulinarną ekipą od zadań specjalnych.

 

Jesteśmy kulinarną ekipą od zadań specjalnych. Na co dzień zajmujemy się dostarczaniem rozwiązań dla naszych Partnerów. Od lat kreujemy i realizujemy projekty w całej Polsce. Eventy, warsztaty, pokazy, strategie PR i marketingowe, sesje fotograficzne i video, czasem także niestandardowe cateringi i dekoracje kwiatowe. To co trzeba by był Pan zadowolony. Naszym motorem i motywem przewodnim jest robienie rzeczy dobrych. To nasz cel i misja. Chcemy tworzyć je razem z Tobą!

Kontakt

W sprawie współpracy

Mira Klepacka
mira@grzegorzlapanowski.pl
tel.: +48 695 873 928

Food Lab Studio

Zapraszamy:
ul. Racjonalizacji 5/102
02-673 Warszawa

Bądź na bieżąco

Facebook
Instagram
Youtube
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Używamy ich w celach statystycznych. Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.
Zamknij