Ryby wybrane

Ryby wybrane

Książka kucharska wydana w 2015 roku, przez WWF we współpracy z Grzegorzem Łapanowskim.

Twoja pozornie błaha decyzja o tym co dziś zjesz na obiad, może zmienić świat. Kiedy planujesz domowy posiłek, wybierasz się na zakupy lub do restauracji zabierz ze sobą koniecznie poradnik WWF „Jaka ryba na obiad?”, gdzie podpowiadamy które ryby możesz śmiało kupować, a których ze względu na nadmierne połowy powinieneś unikać. Mamy nadzieję, że miłośnikom ryb i owoców morza pozwoli on spojrzeć na kulinarne przygody inaczej. Gotowanie również z użyciem składników pochodzących z mórz i oceanów może być drogą do lepszego życia. Chroń je poprzez mądre wybory w kuchni.

Kontakt

W sprawie współpracy

Mira Klepacka
mira@grzegorzlapanowski.pl
tel.: +48 695 873 928

Food Lab Studio

Zapraszamy:
ul. Racjonalizacji 5/102
02-673 Warszawa

Bądź na bieżąco

Facebook
Instagram
Youtube
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Używamy ich w celach statystycznych. Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.
Zamknij