Dwie ryby

„DWIE RYBY”

Smaczna flądra i smaczny dorsz

Ta książka jest o dwóch rybach, bez których trudno wyobrazić sobie polskie morze. To także laurka dla tych, dzięki którym te ryby trafiają na nasze stoły. To dzięki ciężkiej pracy rybaków możemy cieszyć się pysznym smakiem dorsza i flądry.

Wspólnie z Ryszardem Pileckim przedstawiam to, co sam kocham w kuchni – prostotę i naturalny smak świeżych produktów. Większość przepisów bez problemu powtórzycie w domu. Znajdziecie też przydatną listę rad, jak kupować, przechowywać i z czym łączyć te ryby. Ta książka to inspiracja, która przyda się w dzieleniu kulinarnej przyjemności z bliskimi.

Kontakt

W sprawie współpracy

biuro@grzegorzlapanowski.pl
tel.: +48 794 041 207

Bądź na bieżąco

Facebook Instagram Youtube
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Używamy ich w celach statystycznych. Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.
Zamknij