Dwie ryby

„Dwie Ryby”

Smaczna flądra i smaczny dorsz

Ta książka jest o dwóch rybach, bez których trudno wyobrazić sobie polskie morze. To także laurka dla tych, dzięki którym te ryby trafiają na nasze stoły. To dzięki ciężkiej pracy rybaków możemy cieszyć się pysznym smakiem dorsza i flądry.

Autorzy, Grzegorz Łapanowski i Grzegorz Pilecki, przedstawiają czytelnikom to, co sami kochają w kuchni – prostotę i naturalny smak świeżych produktów. Większość przepisów bez problemu powtórzycie w domu. Znajdziecie też przydatną listę rad jak kupować, przechowywać i z czym łączyć te ryby. Ta książka to inspiracja, która przyda się w dzieleniu kulinarnej przyjemności z bliskimi.

Kontakt

W sprawie współpracy

Mira Klepacka
mira@grzegorzlapanowski.pl
tel.: +48 695 873 928

Food Lab Studio

Zapraszamy:
ul. Racjonalizacji 5/102
02-673 Warszawa

Bądź na bieżąco

Facebook
Instagram
Youtube
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Używamy ich w celach statystycznych. Każdy użytkownik może nie wyrazić zgody na umieszczanie plików typu cookies na jego urządzeniu końcowym. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies w przeglądarce internetowej.
Zamknij